Lógó banner

2007. december 31., hétfő

Hogyan alkudjunk újépítésű lakás árából?

Nemcsak az egyébként túlkínálatos használt lakáspiac áraiból lehet és érdemes alkudni, bizonyos - persze némileg szűkebb keretek között – sok esetben van lehetőség erre az új építésű beruházások esetén is, illetve más, esetleg hirdetésekben nem szereplő előnyös ajánlatok, kedvezmények elérésére. Mit kell tennünk?
Lakásmustra
teljes bejegyzés

2007. december 12., szerda

Milyen fafajt válasszunk kerítésünkhöz?

Erre nem könnyű válaszolni egy-két mondatban. Minden esetben abból kell kiindulnunk, hogy milyen összeget szánunk erre. Általában tartósabbak a kemény lombos fák törzséből származó faanyag. Azért általában, mert nem feltétlenül. Egy vörösfenyő, mely fenyőféle, tartósabb a bükknél. Természetesen kültéri felhasználásról beszélünk.


Minden esetre, ha nincs ez irányú tapasztalatunk vagy ismeretünk, legjobb szakembertől érdeklődni.
Előzetesen annyit, hogy ma már több fafajtát tudunk hasznosítani, mint régen a mai jó minőségű favédő anyagok segítségével.

Alább néhány fafajta előnyeit és hátrányait fejtegetem majd.

kerites.blogter.hu
teljes bejegyzés

2007. december 7., péntek

A greenroom nyerte el az ORCO Property Group Hungary VÁCI 1 - prémium és luxus kategóriás márkáknak otthont adó - áruházára kiírt komplex marketingkommunikációs pályázatot.

Az arculati pályázat elbírálását a magyar leányvállalat és a Csoport felsõ vezetése közösen végezte. A greenroom az együttmûködés keretében elkészítette a VÁCI 1 logóját, arculatát szórólapját, bérlõakvizíciós kiadványát és honlap tervét. Az ORCO célja egy olyan kereskedelmi központ imázsának/arculatának megteremtése Magyarországon, mely hírneves névjegyként jelenik meg a világban, mint a Harrod's Londonban vagy a Galeries Lafayette Párizsban. A modern stílusjegyekkel rendelkezõ logo és arculat tervezésénél elsõdleges szempont volt az épület építészeti stílusának tiszteletben tartása és azzal fenntartott szinergia, amely vizuálisan is hidat képez a múlt és a jelen között. A VÁCI 1 „shopping gallery” imázsának/arculatának kialakításában rendkívül jó alapot jelentett az épület elhelyezkedése és építészeti stílusa, amely a hagyomány és az állandó értékek üzenetét hordozza, valamint az egyedi minták és motívumok, melyek az új épület jellegzetességei lesznek.

Az ORCO Csoport VÁCI 1 nevet viselõ kereskedelmi ingatlan fejlesztése a Vörösmarty téri Tõzsde Épületének átalakításával valósul meg. Az 1911 és 1915 között Alpár Ignác tervei alapján épült egykori Tõzsde Épülete 1933 óta az UNESCO által nyilvántartott Világörökség része, és mûemlékvédelem alatt áll. A hosszú ideig a Budapesti Értéktõzsde székhelyéül szolgáló épület a világhírû francia építész, Christian Biecher tervei alapján, illetve a Kõnig és Wagner Építésziroda közremûködésével nyeri vissza eredeti pompáját és kap új funkciókat. Az épület történelmi tereinek megõrzésével, valamint a modern építészeti kialakítások egyesülése révén Budapesten egyedülálló prémium bevásárló és szolgáltató központ nyitja meg kapuit 2009 második félévében.
(BTL.hu)
 

2007. december 3., hétfő

Hogyan zárd ki a céged az érdeklődési körből?, Garázskaput kerestem

Nem tehetek róla, de amióta érdekel a marketing, és tudom (nem csak sejtem), hogy milyen kemény munka és elkötelezettség kell egy normálisan kinéző céghez (értsd: marketing és értékesítés), azon vettem észre magam, hogy attól vásárolok, aki engem is megtisztel ezzel a kemény munkával, hogy megnyerje a vásárlóerőmet. Egyáltalán nem zavar, ha valaki el akarja venni a pénzem, de azt tegye profi módon és ne legyen amatőr.
baracomp.hu/blog
tovább

2007. december 1., szombat

cégkatalógus újdonságok

CégkatalógusRegisztrált partnereink aktualizálhatják Cégük rövid leírását, elérhetőségeit, termékük, szolgáltatásuk bemutatását, illetve a google térkép segítségével még egyszerűbben megtalálhatják vásárlóik.

Regisztrált partnereink megadhatják kedvenc videójukat oldalunkra.

Regisztrált partnereink blogolhatnak az épülettár csoportos szakmai blogjában:

- ha van saját blogja, bejegyzéseit nálunk is publikálhatja,
- ha nincs saját blogja, bejegyzéseit felteheti hozzánk.

Ossza meg véleményét érdekes hírekről, eseményekről, megvalósult, vagy megvalósulás előtt álló projektekről, vagy mutassa be kedvenc munkáját nálunk.