Lógó banner

2009. október 22., csütörtök

Lakberendezés, tervezés-kivitelezés

szerző: kislakasom

Egy lakás felújítása sok odafigyelést, átgondolást igényel. Szükség van jó ötletekre, és szükség van jó kivitelezőkre akik mindezeket megvalósítják. Van aki már egy szimpla (számomra) lakásfestéstől is teljesen kizökken a mindennapi rendjéből, és van aki azt is élvezettel végzi, ha falakat kell/lehet bontani, ha vizesblokkokat egyik helyről a másikra kell áttenni, ha új lámpa kiállásokat lehet tervezni, régi parkettát lehet felszedni és újat betervezni stb, stb.

Számomra egy lakásfelújítás maga a menyország! Teljesen új vizekre evezek, új lehetőségek után kutatok, feltérképezem, megismerem és aztán képek formájában hazaviszem.

Először csak az eredeti állapotot, aztán a szétromboltat, (imádom :-) és utána a kicsinyenként felépítettett. Aztán elteszem emlékbe! Ez is az életem része volt, úgy hogy mindeközben másoknak örömet okoztam, s lakását szebbé tettem!

Ez a kép a hetem kedvenc képe! Egy általam tervezett lakás részletképe, a héten lett készen, most tartanak nagytakarítást! További képek a rendrakás után! :-) Addig is további nézegetni való a www.1kislakberendezes.hu weboldalomon :-)

 

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése