Lógó banner

2011. november 24., csütörtök

Az arctalan statisztika és a személyes találkozás

Az arctalan "véleményezés"
Héten kaptuk meg a "Visitor Media Research 2011/1" kutatás eredményeit (NRC Piackutató Kft. gondozásában), amiben szép kis diagramokon és statisztikai adatokkal láthatjuk kik is képezik az epulettar.hu látogatóit. Hasznos nekünk minden visszajelzés arról, kik és hogyan látogatnak minket.
De az még érdekesebb, hogy mit szeretnek használni vagy éppen hiányolnak. Ez utóbbiakra nehéz választ kapni a személytelen kutatásból.

Személyes visszacsatolás
Volt szerencsém tegnap együtt ebédelni egy húsvér látogatónkkal. Érdekes másnak a szemével látni azt az oldalt, amit az ember nap mint nap lát a fejlesztés során és ugye beáll a "fától az erdőt" effektus.
Hasznos beszélgetés volt, ráadásul a felesége építész, így még inkább profilunkba vágó volt ez a találkozás. Találkozás a weboldalunk "másik oldalán" ülővel...

Titkot árulok el, de főoldalunk koncepcionális átalakulás folyamatában van, szeretnénk jobban kihangsúlyozni, hogy mik is a főcsapásaink, szolgáltatásaink amiben mi törtetünk előre. De már egy apró változás történt a főoldalon, régiós híreket közelebb hoztuk egymáshoz, hogy jobban egy kupacban legyenek, mutatván, ők összetartoznak, mint régiós hír.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése